Livsnyderne

HYLKES AKTIVE LIVSNYDERE 

Hylkes aktive Livsnydere er en forening, der bygger videre på Hylke Seniorklub, som blev startet i 1968, men som har ligget i dvale i de seneste år.


Medlemmerne er personer med tilknytning til Hylke, med god tid og lyst til at bruge tiden sammen med andre til forskellige aktiviteter, gode oplevelser og hyggelige timer, fortrinsvis i dagtimerne.

Der indbydes til fællesmøde den sidste tirsdag i hver måned i klublokalet, hvor der drikkes kaffe, snakkes, synges og fortælles om løst og fast i Hylke, om arrangementer siden sidste møde og alle kan bidrage med forslag til kommende arrangementer.


Formålet er at få folk af huse til forskellige aktiviteter, at kunne være med til at gøre en indsats på mange områder i og for Hylke, for at give medlemmerne positive, fælles oplevelser og skabe nye netværk omkring de fælles interesser.


Der arrangeres gåture hver fredag kl. 10 fra biblioteket, virksomhedsbesøg, foredrag, biografture, teaterture, blomster-kreativiteter, stavgang, heldagsture og meget andet.

Vi har lavet en krolfbane på et stykke jord, som vi har lånt af Birgit og Erik Clausen. Vi spiller hver onsdag kl. 10 og alle kan deltage, og man kan låne udstyret, som består af en kølle og en plastikbold.


Hvis du vil vide mere om Livsnyderne så kontakt:


Annette Clausen - annettemarieclausen@gmail.com - tlf. 50804031

Kirsten Broch Pedersen: broche@outlook.dk

Gunnar Jensen: gj@kirstinekjaer.dk

Jane Mortensen: stordagplejen@gmail.dk