VI ER Multihuset

VELKOMMEN TIL HYLKE MULTIHUS

Hylke Multihus er byens samlingssted for alle borgere på tværs af alder og køn. Der er muligheder for aktiviteter af mange slags, og der er rum med store muligheder. Multihuset er blevet renoveret og indrettet ved masser af frivillig arbejdskraft, og derfor har rigtig mange borgere i Hylke og omegn et stort  ejerskab og tilhørsforhold til huset.


Husets store lyse indgangsparti, også kaldet Multirummet, danner fælles indgang til den nye skole og husets mange faciliteter. Her er masser af plads og muligheder for aktiviteter, samvær og hygge ved de lave borde.


Gymnastiksalen bliver flittigt brugt af skole, dagpleje og gymnastikforeningens mange hold.


Klublokalet er møbleret med borde og stole, og det kan rumme op til 50 personer evt. til møder og klassearrangementer. Her er også monteret en fremvisningsskærm.


Stueetagen rummer også Hylkes nye hyggelige bibliotek, som drives ved udelukkende frivillig bemanding. Ligeledes er der indrettet et anretterkøkken og et “cafe”rum, hvor man kan slappe af med en lånt bog, hygge sig, holde et lille møde eller fordrive ventetiden på gymnastikbørnene.


1. sal rummer det veludstyrede træningscenter, hvor man for et billigt kontingent kan holde sig i form. Her er også base for Indoor Cycling, der tilbyder spinning flere gange om ugen, og som råder over 23 cykler og moderne måleudstyr. På etagen er også et mindre møderum med plads til 10-12 deltagere.


2. sal er indrettet til kreative formål. Her er muligheder for at udfolde evner for maling, syning, stenslibning og meget andet. En styregruppe har stået for den gode indretning, og de holder også styr på brugen af lokalerne.


Hele Multihuset har installeret et låsesystem, som også fungerer som adgangskontrol. Hvis man er medlem af en aktivitet, kan man erhverve en låsebrik, som giver adgang til aktiviteten og indgangsdøren. Ved indgangen hænger en rammevæg med oplysninger om de forskellige tilbud og kontaktpersonerne i Multihuset.


Læs mere om f.eks. lån af lokaler i husreglerne under "Booking", hvor du blandt andet også finder vedtægterne for Foreningen Hylke Multihus.